Virtuális Valóság a Jövő

„A virtuális valóság futurisztikus fogalomnak tűnhet, amely a tudományos fantasztika birodalmában
rejlik, mindazonáltal ez a technológia nagyon valós formája. A virtuális valóság forradalmasítja az
építészetet.”

Kinek szolgál a virtuális valóság?

Ingatlanfejlesztőknek


Egyik leghatékonyabb módszer az ingatlan megismerésére. A statikus látványtervekkel szemben a vásárló az ingatlant saját ízlésére alakíthatja és bármikor visszatérhet egy újabb megtekintésre. A vételi döntés 99% -át nem az ingatlanügynökségnél hozzák meg a vásárlók, hanem a család, otthon nyugodt környezetben.

Építészeknek


Gyorsabb vélemények, gyorsabb döntések - az építészeti VR lehetővé teszi a külső vagy belsőépítészeti megoldások megjelenítését. Amennyiben az ügyfélnek webVR sétán keresztül mutatja be a tereket garantálom, hogy könnyen megérti a terek kialakítását. A VR séta segítségével az ügyfél nemcsak megnézheti a tervezést, hanem jobban megértheti az alaprajzot is.

Projektvezetők


Zárja le az eladást mielőtt az építkezés befejeződik. Akár magas színvonalú ingatlan előbérletén, akár előzetes eladásán dolgozik, a legnagyobb kihívást gyakran az jelenti, hogy a potenciális bérlők elképzeljék, hogyan fog kinézni az ingatlan az építkezés után. Könnyítse meg a döntési folyamatot. Engedje, hogy a potenciális bérlők az interneten, rendezvényeken és az értékesítési irodában járják be az ingatlan minden kis zeg-zugát.

Az idő pénz


A virtuális valóság bemutatóval értékes időt takaríthat meg. Ez idő alatt a potenciális vásárlók láthatják a terek összes részletét és előnyeit. A VR úttörő szerepet játszik az időmegtakarításban, új ügyfelek megszerzésében vagy a hűséges ügyfelek megtartásában.

Az elképzelés valósággá alakítása


A beépítetlen formátumot alakítsa át virtuális valósággá. A VR valósághű 3D-s modellt mutat be az üzleti ügyfelek számára. A VR új magasságokat szerez az ingatlanfejlesztők és építészek számára az ingatlan eladásában és a tervek bemutatásában.

24/7 Elérhetőség


A VR túrák az ingatlanban azt jelentik, hogy a potenciális vásárlók egész nap és éjjel láthatják a VR szemüveg nélkül, mivel a webVR segítségével bármilyen platformon gyorsan megtekinthetőek. A hét bármely szakaszában az Ön szolgálatában vagyok, ha szüksége van rám.

Kreatív számok

1 %
Eladás vagy Bérlés

Az ingatlanértékes folyamata során 5,5x gyorsabban eladható az adott ingatlan VR szolgáltatások használatával.

1 %
Ajánlások

Az emberek 85% -a, akik kipróbálják a virtuális valóságot, elmondják barátaiknak és családtagjaiknak
az élményt

1 x
Részvétel

A virtuális túrákkal rendelkező webhelyeket hatszor hosszabb ideig tekintik meg, mint anélküli
társaikét.

Keressen bátran!