Tudta, hogy sok olyan vállalat van, amely nem hajlandó €10.000+ projektjét jó minőségű képekkel bemutatni? És tudta, hogy vannak olyan ingatlanfejlesztési projektek, amelyek eladása több mint 10 millió euró bevételt hozna, de csak azért nem tudják idő előtt eladni, mert nem vonzó képeket használnak bemutatásukra?

Az építészetben a 3D-s látványtervezés fejlődésének nincsenek korlátai. Az új technológiai fellendülés ösztönözte olyan eszközök létrehozását, amelyek lehetővé teszik az objektum három dimenzióban történő megjelenítését, és olyan élethűek, akár csak egy fénykép.

3D építészeti látványtervek – nagyszerű módja annak, hogy a cégét a következő szintre emelje

Sok vállalat rendkívül keményen dolgozik a projekt tervezési szakaszán. Amikor azonban eljön a pillanat, hogy megmutassák a világnak, úgy tűnik, hogy nem érdekli őket a projektük magas szintű megjelenése. Csak azt mutatják meg, amit kötelezően meg kell mutatniuk és ennyivel elégedettek.

A legfontosabb itt az, hogy elkápráztassa befektetőit a projekt bemutatójával. Éppen ezért a vonzó és megragadó minőségű képek és látvány hiánya csalódást okozhat minden lehetséges befektető számára.

Ugyanez történik, amikor az ingatlanügynökök meg akarják mutatni egy leendő vevőnek álmaik házát. Az ügynökök nem csak a ház terveit mutatják be, hanem mindezt egyszerűen és érzelemmentesen teszik. Ha így folytatják, a végén elveszíthetik ügyfelük bizalmát.

Mindez megerősíti a 3D építészeti látványtervezés az ingatlanra és az építészeti szektorra gyakorolt kétségtelen hatását. A sikeres üzlet attól függ, milyen erőfeszítéseket és érzelmeket fektet be a használandó képekbe.

5 ok, amiért érdemes igénybe venni az építészeti látványtervezést

Kétségei vannak még az építészeti látványtervezés fontosságával kapcsolatban? Javaslom, olvassa el a következő okok felsorolását, amelyek miatt figyelembe kell vennie az ilyen típusú szolgáltatásokat a projektjeihez kapcsolódóan és azok érdekében!

A 3D látványtervezés segíthet:

1. Eladásai növelésében

Annak elképzelése csak rajzok és tervek alapján, hogy milyen lesz a felépült helyiség, kissé bonyolult lehet. Ennek a helyiségnek az építészeti látványterve a kulcs a sikeres értékesítéshez. A 3D látványtervezés kiváló minőségével biztos lehet a sikeres értékesítésben. A végeredmény háromdimenziós képe gyorsan meg fogja győzni ügyfeleit.

2. Befektetései növelésében

A befektetői listáján biztosan vannak olyanok, akik nem feltétlenül ismerik a terveket. Ha 3D-s építészeti látványterveket jelenít meg nekik, minden egyértelműbb lesz számukra.

3. A projekteket az illetékes hatóságok könnyen jóváhagyják

Ha jó 3D-s építészeti látványtervekkel mutatja be termékét a megfelelő dokumentációval együtt, akkor felgyorsíthatja a hivatalnokok munkáját, mivel ők is pozitívan fogják látni a projektet.

4. Vonzó portfóliót készíteni, amellyel reklámozhatja cégét

A projekt elképesztő 3D-s látványtervezése kétségtelenül a legjobb módja annak, hogy ismertté váljon. Az ilyen típusú kiváló minőségű, vonzó képek tökéletesen alkalmasak bármilyen reklámstratégiához. A 3D építészeti megjelenítés marketing értéket adhat az összes projekthez.

5. Segíthet elkerülni a nem kívánt hibákat, és ezáltal pénzt is megtakaríthat

A 3D építészeti látványtervezés lehetővé teszi a projekt megfigyelését, értékelését és befejezését, így észreveheti a lehetséges hibákat. Ez jelentősen csökkenti a további költségeket, amikor elkezdődik a tényleges építkezés.

Szolgáltatásaim:

Ezen a ponton már biztos lehet benne, hogy egy jó 3D-s építészeti látványtervezés mit tehet a cége érdekében. Kíváncsi lenne rá, hogy ki tud ebben segíteni? Megvan a válasz: Én vagyok az, aki segíthetek Önnek a szolgáltatásaimmal.

Utolsó éves építészhallgató vagyok. Az évek során alkalmam volt sok tapasztalt emberrel együtt dolgozni és megismerni a piacot.

Dolgoztam egy ingatlanfejlesztő cégnél, ahol egy Tomáš nevű építésszel dolgoztam együtt, akit fiatal egyetemistaként aztán a mentoromnak tekintettem, mert sok mindent megtanított.

Utána lehetőségem nyílt rá, hogy egy világszínvonalú építészeti iroda pozsonyi irodájában dolgozhassak, ahol betekintést nyerhettem az építészeti tervezés rejtelmeibe. Sok nevet itt is megemlíthetnék, de most nem erről van szó.

Mindezen munkahelyeken a kedvenc projektfázisom mindig is a projekt vége volt, amikor a tervezett épületet szépen meg kell vizuálisan is terveznünk, hogy megmutassuk a vásárlóknak vagy a befektetőknek.

E munkák során tett utam megtanított arra, hogy mennyire fontos ez a projektszakasz. Ezért szakosodtam a 100%-osan pontos, vonzó fotorealisztikus látványtervek készítésére.

Ha bármilyen 3D-s látványtervre van szüksége a projektjéhez, biztosan segítségére lehetek. Keressen bizalommal!