Fotorealisztikus látványtervek használata ingatlan közvetítők számára

Ön olyan ingatlanfejlesztő cég, vagy ingatlan-értékesítő céghez tartozik, amely ötleteket keres, hogy hogyan tudná bemutatni projektjét a lehető legelegánsabban a leendő vásárlók számára? Ne keressen tovább, mert 2020-ban a 3D fotorealisztikus megjelenítés a legjobb megoldás. A fotorealisztikus látványtervek a legjobbat hozzák ki a projektből azzal a céllal, hogy elmeséljenek egy történetet, inspiráljanak és erős kapcsolatot teremtsenek a szemlélővel. A kiváló minőségű 3D Virtuális Valóság séták a statikus megjelenítésekhez képest hatékonyabbak és szinte a legtökéletesebb választás egy ingatlan bemutatásához.

Az ingatlanipar exponenciálisan nőtt, és ahhoz, hogy versenyelőnyt szerezhessen más fejlesztőkkel szemben, lenyűgöző marketingmunkákat kell létrehoznia 3D-s építészeti vizualizációs szolgáltatások használatának adaptálásával. Amikor 3D formátumban mutatja be ügyfeleinek az ön által értékesítendő ingatlanokat, akkor ők jobban elképzelhetik és átláthatják az ingatlanokat, és valószínűleg sokkal gyorsabban sikerül az értékesités.

Na de akkor mi a fotorealisztikus vizualizáció?

A fotorealisztikus megjelenítés a 3D látványterv formátum egyik formája, ahol az építészeti tervezés végeredménye szinte megegyezik a valósággal, és nem lehet megkülönböztetni azt egy fényképtől. Az ilyen típusú 3D-s képeket leginkább a építészeti tervezés során használják, hogy bemutassák még a kivitelezés előtt, hogy hogyan fog kinézni egy projekt. Az ingatlanmarketingben is használják őket, hogy a célzott ügyfelek még az építkezés megkezdése előtt érzelmi kapcsolatot tudjanak kialakítani az adott projekttel.

A fotorealisztikus látványterv szolgáltatások előnyei az Ön vállalkozásában

Amint azt fentebb kiemeltem, a fotorealisztikus vizualizáció módszerét az ingatlanok széles körben használják a projektek csúcskategóriába illő bemutatásához. A fotorealisztikus vizualizációs szolgáltatásokat használó fejlesztők és ingatlanmarketing cégek rengeteg előnyét élvezik ezen bemutatási formának, amelyre 3D-s építészeti látványterv szolgáltatásként is szokás hivatkozni. Íme a szolgáltatás néhány előnye;

1. A fotorealisztikus megjelenítés mindig vonzó a potenciális ügyfelek számára –

Ha van olyan projektje, amelyet még csak az iróasztalon létezik, vagy nem tudja megmutatni az ügyfélnek a meglévő projektet, akkor az ingatlan megjelenése látványtervekkel bemutatva egy sokkal realisztikusabb hatást kelthet az ügyfél számára. Az ügyfelek jobban tudnak azonosulni az ilyen valósághű formákkal, méretekkel és színekkel, így Ön is és az ügyfél is jobban jár, mintha az adott ház alaprajzát mutogatná és az ügyfele jobb esetben csak kedvesen bólogat, hogy érti, miről is van szó.

2. A VR fotorealisztikus séták lehetősége támogatja a valós idejű módosításokat –

A papíralapú hagyományos megjelenítésekkel szemben a modern 3D virtuális valóság séták alkalmával könnyű különböző alternativák közül válogatni, legyen az a padló anyaga, a fal szine vagy a homlokzat anyaghasználata. Egy kattintással módosíthatja a méreteket, a színeket és a textúrákat, és ezek a változtatások automatikusan frissülnek, így időt és pénzt takaríthat meg.

3. Költséghatékony –

a fotorealisztikus látványtervek sok más szempontból is költséghatékonyak a többi hagyományos bemutatási módszerrel szemben. A tervező könnyedén kiválaszthatja az előre beállított textúrákat, színeket, berendezési tárgyakat és a projekt különböző alternatíváit, amelyeket a számítógép egy kattintásra legenerál, időt és pénzt megtakarítva a fejlesztők számára. Az azonnal bemutatható számos dizájnmegoldás és az a lehetőség, hogy az invesztornak lehetősége van választani, biztosítja, hogy azonnal elköteleződjön a választása felé.

4. A látványterv lehetővé teszi, hogy magas színvonalú prezentációkat készítsen –

az építészeti látványtervezési szolgáltatások igénybevételekor a tervek és a prezentációk pontosak lesznek. A képeken pontosan az az állapot lesz bemutatható, ahogy az ingatlan az épitkezés után lesz látható. A látványtervek mindent egyszerűvé és könnyen érthetővé tesznek. A tér megjelenítésén kívül lehetőség van testre szabni a projekt kialakítását a színek és a textúrák megváltoztatásával – VR szolgáltatást igénybe véve.

5. Segít a tényleges projektben felmerülő problémák elkerülésében –

A fotorealisztikus megjelenítést egyfajta útmutatóként is használják a projekt tényleges felépítésénél. Mivel nagy pontossággal bír a méreteket illetően, ezért a tényleges tervezéssel kapcsolatos hibák elhárításához és javításához is felhasználhatja ezt a módszert, hogy minden teret és anyagot a tervek szerint használhassanak.

Ha Ön ingatlanfejlesztés, vagy az ingatlanmarketing világában dolgozik, használja ki ezt a remek lehetőséget, hogy vizuálisan mutathassa be ingatlanjait azok legjobb megjelenésében és legyen ez a wow hatás, amit minden leendő ügyfele szeretni fog! Lépjen kapcsolatba velem még ma, hogy remek árajánlatot és nagyszerű élményt szerezzen most!