Vizuális megoldások építészethez, ingatlan marketinghez és kivitelezéshez

A kiváló minőségű fotorealisztikus látványtervek elkészítésében nemzetközi színvonalon dolgozunk. Animációkat, látványterveket és statikus VR megoldásokat kínálunk építészeti, ingatlanmarketing és kivitelezési projektekhez. Növelje értékét és nyűgözze le ügyfeleit csodálatos vizuális megjelenítéseink segítségével.

Az emberek vizuális beállítottságúak

Az emberek vizuális teremtmények, és szeretjük a szépnek tűnő dolgokat, igaz? Maxolja ki vállalkozását professzionális megjelenését csodálatos látványtervek használatával és nyűgözze le klienseit. Ingatlanértékesítési BOOM következik be, ha virtuális túrák kerülnek az Ön vágyott portfóliójába. Tudom, hogy nagyon keményen dolgozott a projekt tervezésén, de ha nem tudja megjeleníteni azt egy vonzó módon úgy gondolhatja a sikertelen prezentálás után, hogy csak időt és pénzt pazaroltak. Engedje meg, hogy segítsek.

MIT KÍNÁLUNK​

VIRTUÁLIS SÉTÁK

A legjobb, modern technológiákat alkalmazom az ingatlanértékesítés esélyének növelésére. Ezt pedig a virtuális túrák lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy meglátogassák a megépítetlen ingatlant az otthonuk melegéből. A VR túra bármilyen jelenetet be tud mutatni ügyfeleinek, legyen az enteriőr, vagy interiőr projekt

LÁTVÁNYTERVEK

Az ingatlanértékesítés javítása érdekében fotorealisztikus építészeti vizualizációkat kínálok Önnek, legyen az exteriőr (épületek, közterek), interiőr, valamint légi nézetek, amelyek teljes épületegyüttest mutatnak be.

GRAFIKUS MUNKÁK

Grafikus szolgáltatások széles skáláját kínálom, a meghirdetett ingatlanhoz igazítva. Elkészítem Önnek az eladandó ingatlanhoz szükséges katalógusokat. Legyen az akár egy építészeti prezentáció, portfólió vagy komplett arculattervezés.

ÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS

Legyen szó egy új épület projektjéről, vagy egy ház átalakításáról, rekonstrukciójáról vagy felújításáról; A hétköznapit kivételessé változtatom és az Ön igényei alapján megvalósítjuk az építészeti tervezést.

INTERIOR DESIGN

Szakterületem a lenyűgöző belső terek létrehozása, amelyek a háztulajdonos életének részévé vállik; az eredmény egy precízen kidolgozott séma és a részletekre való megalkuvás nélküli figyelem.

VISUAL CONSULTING

Egyéni konzultáció, coaching-hívás vagy e-mailben, telefonon vagy személyesen folytatott megbeszélés. Pénzt és időt takaríthat meg Önnek, és elkerülheti a frusztrációt a sikertelenségtől való félelem miatt. A több éves szakmai tapasztalatommal fogom Önt segíteni.

Projektek

MIT VÁRHAT EL, HA VELÜNK DOLGOZIK?

Sokat! Átvesszük az ügyfél jövőképét és valósággá alakítjuk. A látványvilággal végzett munkánk kiváló minőségű, és megpróbáljuk megragadni ügyfelünk elképzeléseit, majd elképesztő vizuális valósággá alakítani. A sikeres vállalat főleg minőségi megjelenítésében különbözik a sikertelentől, és amikor a látványtervekkel kell dolgozni, akkor mi vagyunk a mesterei ennek a játéknak.

KÍVÁNCSI VAGY MILYEN IS VELÜNK DOLGOZNI?

Ez egyszerű, könnyű és egyértelmű

Feladat

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudassa velünk, mit tehetünk Önért. Többek között beszélgetünk arról, hogy milyen életérzést és érzelmeket szeretnénk továbbítani a látványtervekkel

Stratégia

Együtt tervezünk és stratégiázunk ügyfelünkkel, és megpróbálunk minél több információt megtudni, hogy a lehető legpontosabb vizualizációt tudjuk létrehozni.

Launch

A látványtervek befejezése után konzultálunk az ügyféllel, hogy szükség van-e további változtatásokra. Minden elkészült projektet magas színvonalú portfólióban kézbesítünk.

KREATÍV SZÁMOK

1 x
Eladások

Az ingatlaneladások akár 15x sikeresebben lehetnek magas minőségű látványtervek felhasználásával

1 %
Ingatlanvásárlók

Az ingatlanvásárlók 77%-a választja a VR sétákat a személyes helyszínszemlékkel szemben

1 %
Növekedés

A VR világpiac 770%-os növekedést jelentett 2018 és 2022 között

Mate did a great job at meeting my project’s deadline with attention to detail and consistent communication throughout. Mate definitely gets my recommendation.

Mária Lešková, Mgr.

CEO, LEXTAV, s.r.o.

We had a wonderful experience working with Mate on our project. It was a tight deadline that required 10 unique renderings an a VR Presentation. We worked together seamlessly to refine the quality of the images and we were so grateful for all of the experience and ingenuity of ASBOTHMATE Visual

Ing. arch Peter Fritsch

CEO, Create Space, s.r.o

A látványtervek segítségével hasznos marketing eszközt kap, amely Ön helyett elmeséli a tervek bemutatását, mielőtt azokat a valóságban kiviteleznék.

Ügyfelek

Keressen bátran